Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text vald till Uppmärksammade texter 2020-06-25


Orden

Något vill ut
Det är mina ord
De har väntat
och längtat
När jag gjort annat
Stressat runt
Druckit vin

***

Att vara här
Bara här
Bara jag
och nu

Inte sedan eller förut

Bara vara här

Värmen pressar på
Jag finns
Just nu
Jag och värmen
Och en liten fläkt från mitt fönster




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-06-24 16:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbart intensivt beskrivs förhållandet mellan oss och värmen - tack!
2021-04-23

  Kajan VIP
Upplever att det är om att möta sig själv, jättefin text.
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind