Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hjälpande hand

Hon såg det komma
Ett samtal och en fråga
Någon ville ha hjälp

Hon hade inga händer kvar
att ge
Bara nagellacket satt kvar
Längst därute på fingertopparna
Ohjälpligt röda




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-28 14:47



Bookmark and Share


  aol
Stark brännande känsla av maktlöshet griper tag i en,
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind