Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens där bland ingenstans.


Bryt tidlinjer, sväva strax där bakom.

Ömsa moln om dagen ty
natten kräver kvävda skuggor.

Följ mig,
jag syns inte alls i livets
myriader.


Måla rosa himlar och täckta myrar.

Jag finns där i botten av allt.

Barskrapa livet alla hemligheter och jag ska
riva sanningen i din mitt.

Jag finns där. Jag finns där.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-10 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP