Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äntligen


Lycka är

att ligga vaken
mitt i natten
kunna le i
mörkret
känna din sovande
kropp
tätt emot min

hur du vänder dig i
sömnen
värmer mig med
dina armar
du andas tungt i
min nacke

jag har aldrig varit
tryggare
jag vill pausa tiden
och vara med dig
alltid




Fri vers av michaela-
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-