Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverkan

och,
du är alldeles för upptagen
med att få ut allt du får i dig
så du märker inte
att jag står bakom dörren och lyssnar
och härmar

och,
det gör ont
att se dig sådan här
men ondare
att du driver mig till vansinne också
med ditt beteende

för,
faller jag i dina fotspår
vem ska då kunna rädda
dig?




Fri vers av michaela-
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-21 17:45



Bookmark and Share


  Anna*
Oj! Stark dikt!
Förmedlar känslan och hopplösheten.
De krav en ungdom ställer sig själv
för att rädda den de älskar...
Kanonbra!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-