Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst

Lyssna
lyssna då

Shhh..

Hör du?

Kan du höra mitt hjärta?
Mitt hjärta
som skriker efter ditt

hjärta

Du säger:
glöm inte bort att du behöver
andas ibland också
vännen

Jag säger att:
ibland glömmer jag
att jag behöver något annat
än bara dig
när jag ser hur du
rör dig mot mig i mörkret

När jag känner hur du
snuddar vid min hud

Min hud under dina händer
suckar
gnyr
Vrider sig emellan

in och ut

*

Du och jag bildar konst
Vi är konst
du och jag
älskling

Kan du inte se det?

Kan du inte se att
vi är det perfekta verkat
alla vill lyckas skapa
alla vill kunna leva i

Vi är det
och alla kan se det

Kan inte du se?



























(Älska mig)




Fri vers av michaela-
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 14:21



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Vansinnigt vackert!
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-