Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blågråa ögon

Och jag ångrar inte ett endaste sår
inte ett endaste ärr
Och jag ångrar inte att du såg dem sticka fram under tröjärmen
när du var full
och jag var full
och jag skakade
och du sa att det var okej
och strök mig lätt över det för hårt hårsprayade håret
dagen till ära

Jag ångrar inte ett endaste snitt över huden
inte en endaste droppe av mitt blod
som runnit för dig

*

Jag hatar att du tar på mig för att det är jag
Jag älskar att du tar på mig för att det är du

Jag älskar att du ser igenom mig som om jag vore av glas
Men att du kan se att jag är mer än bara det som speglas på ytan
göms bakom blågråa ögon




Fri vers av michaela-
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 22:24



Bookmark and Share


  Anna*
Läsningen berör ♥
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-