Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ana

småler
där jag ligger
på badrumsgolvet
kall kind mot kallt kakel

jag orkar nog inte resa på mig idag
även fast jag är två kilogram lättare än i förrgår
(det går bra nu, det går bra nu
viskar hon)

hånler

sedan skriker jag så att speglarna spricker

någon försöker äta sig ut ur min hjärna
någon andas frost inombords




förlåt, men varför får inte jag också vara vacker?




Fri vers av michaela-
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 19:37



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket bra och träffande ordval som effektfullt belyser en svår personlig plåga - "kallt kakel", "speglarna spricker", " frost inombords"
man måste helt visst önska ett bättre liv åt någon som lider så...
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-