Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A


Löjligt glad, kanske lite kär?


Hela jag luktar du

och jag trivs så väldigt bra med det

just nu




Fri vers av michaela-
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-15 19:29



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-11-20

  thyra
Gullig text! :)
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-