Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är det så att...

jag känner lite såhär:

vill inte du ha mig
vill inte jag ha mig heller

(och
bry man sig inte
kan man inte bli sårad)

så jag tänker skänka detta hjärta
till den första som kommer i min väg

och försöka att inte hoppas för mycket
på att du ska ändra dig

och komma och hämta mig
tillbaka

(för
hoppas man inte
kan man inte bli besviken)




Fri vers av michaela-
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-23 17:24



Bookmark and Share


  peter markurth
stark..
2009-11-06

  Anna*
Hopplösheten är påtaglig
Längtan också
Har varit där ... känner igen
2009-10-28

  Mr Lindemann VIP
Rätt och riktig inställning som du visar upp här i textform således då
tycker det är fint att du delger oss detta
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-