Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävla kärlek


11:14

Jag ger dig mitt hjärta
Jag ger dig mitt

bultande
törstande

hjärta

Utan att tveka
Och utan att tveka krossar du det enkelt i
kaoset som uppstår
emellan det som var och det som är

*

Du sitter
högt ovanför och troligen alldeles ovetande om
att du haft sönder min längtan i denna stund
iskallt
Slagit knutar på känslobanden som spänner och drar

Du nynnar på en melodi
jag hör
och jag darrar

Du är vacker
Du är det

vackraste

*

Och jag vill ha dig så mycket att världen bleknar
så mycket att vinden stannar och barnen gråter
Barnen gråter och gråter

För jag vill ha dig så mycket

Och jag har aldrig varit med om något liknande
Jag har aldrig känt något så självklart uppenbart
underbart men ändå omöjligt




Bunden vers av michaela-
Läst 314 gånger
Publicerad 2009-10-19 11:14



Bookmark and Share


  Anna*
Starka känslor och fint gestaltat
Du snubblar över och stannar sen invid
Gillar
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-