Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårt

 

jag ville bara gå
under
ville bara trösta
en vän
så jag kunde känna
lite värme
ville bara få leva
på gränsen
för ett ögonblick




Fri vers av Ex¤animo
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 09:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att korsa olika gränser
kan vara braifall man är en mästare i det
som borderliner tillrådes det icke
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo