Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod. kära.

Jag vet att mark kan tina under fötter
och leenden emot mina
alla ansikten

Så nära som himlen brinner har
jag aldrig varit förut och
tystnaden då höst möter vinter.



Där faller jag på knä.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-14 18:17



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
vacker...
2009-12-12

  Fenomena
vilken oerhört vacker text! spännande och berörande :) bra!
2009-10-16

  Anjeska
Ödmjuka rader inför skiften
2009-10-16

  Mr Lindemann VIP
I ett gå in i den tid som innebär mörker för oss
inse det som kan bli en dag som ger en inre smärta
att uthärda mörkret för att nå in i ljuset
sedan finns vi bara där
2009-10-16

  Dangereux
Klockren!
2009-10-16

  Elaine.S VIP
Åh! med de här orden skrev du dig rätt in i mig.
2009-10-15

  etthjärtaäralltidrött
Så starkt bra!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP