Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är dags att röra på sig skaka lös lite energi, känna blodet rusa i kroppen, leva

känner sorgen komma krypande

den sätter sig  i ryggen

gnager

gör sig påmind

men jag vet inte vad jag ska minnas

 

ska jag minnas alla misstag jag gjort  för att föda smärtan

ska jag låta den breda ut  sig så den stelnar till sten

 

 

fastlåst smärta

den sprider sig när  jag låser upp tankar och minnen

men till vilken nytta?

jag känner ångesttrycket mala

men varför?

 

kanske orden som vill ut lever ett eget liv som hämtar näring i sorg och elände

när det istället hade kunnat användas i det ljusas tjänst

omvandlas till kraft och mod

 

inaktiv rotar jag i det förflutna

i missnöjet

istället för att släppa lös all energi som finns

 

skaka om skaka lös 

fastna inte

 

det är läge för att röra på sig

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-15 09:30



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Härligt flyt i denna med pauser också, gillar
2009-10-15

    fras
"ska jag minnas alla misstag jag gjort för att föda smärtan"
Lysande beskrivning!
2009-10-15

  kärleks ängel
vacker insikt
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan