Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okontrollerbar kärlek

När jag trodde att jag skulle gå sönder
av längtan
När min enda önskan var din beröring
i mitt knä

Jag ville bara att du skulle sluta gömma dig
Ville ha dig i mina fingrar

Men jag sa aldrig att jag ville förlora varenda liten pusselbit
Och du behöver inte påpeka att jag är feg
när du inte får hjälpa mig att bygga upp det

Jag vet

Men jag vågar inte




Fri vers av Sara Se
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-10-15 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se