Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns alltid ett hinder


Redo, men!

Har så mycket inom mig
så mycket att ge
Vill hoppa dansa skrika
visa att jag finns
visa att jag har allt att ge

Men jag vågar inte
för jag tror inte att
de finns någon
som kommer att lyssna

Hjärtat bankar i halsen
är redo, så jävla redo
livet väntar
Tröskeln knakar under min vikt
när jag tar sats

Är på väg ut
ser med rena glasögon
spritt språngande nakna
från smuts och skit
men ändå
Fortfarande skyddar de mig
från verkligheten

Allt att ge
inget att förlora?
Jag vet inte
och det är ovissheten som hindrar mig
som låser dörren
och puttar mig tillbaka från tröskeln
Där får jag inte stå och vela
måste ha bestämt mig
och det kan jag inte

Så jag står kvar här inne
väskan är packad
men dörren är låst igen
min chans fanns
men försvann

Jag kommer ångra mig




Fri vers av NovaHI
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 18:32



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Hur bra som helst, känner igen mig till 100%
Det är en jobbig känsla och hjälper inte hur mycket man än vill, rädslan tar över.
2009-10-17

    fras
Det är exakt så det känns, bra beskrivet!
2009-10-15

    liii
Vacker!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

NovaHI