Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sliter ut min själ jag offrar mina drömmar



nu har du sytt igen det sista lilla hålet
du är hel igen
eller inte, men du har klippt ut mig
ur bilden nu
och det måste väl betyda något




Fri vers av NovaHI
Läst 406 gånger
Publicerad 2009-04-11 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NovaHI