Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kan Grey's Anatomy bli min räddning



Allt faller
men framförallt
faller jag

Min kropp stretar inte emot längre
Det finns ingen vilja,
inga drömmar kvar
Kroppen känner av det
går sönder mer och mer

Skavanker överallt
utslag som blöder, ömmar
Många bäckar små
förintar mig långsamt
en smärta som knappt känns
(den är värst)

Jag är sur och tvär
för det är alltid något som skaver
och klämmer
alltid något som kunde varit
så mycket bättre

Och jag vet inte vad jag ska göra
för att stoppa näsblodet
för att bota inflammationen
för att kunna använda mina fötter igen

Jag vet inte hur jag ska gå vidare, för
så fort jag försöker leva
går jag sönder igen

Allt faller
Men framförallt faller jag.




Fri vers av NovaHI
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NovaHI