Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det för sent att urskilja sig själv?


Det finns inget kvar att stödja sig på när murarna rasar




Jag skulle bara vilja
att någon tittar på mig
och ser mig
Är det för mycket begärt?

Jag har slagit på mig själv alldeles för länge nu
strukit över mitt namn hundratals gånger
och försökt passa in
i en mall som jag själv skapat
Ett medelvärde av alla rätt och fel
jag sett andra människor göra

Jag har försökt skapa
en supermänniska
alldeles för länge nu

Jag skulle bara vilja
att någon vänder blicken mot mig
och ser mig
För jag är här
men jag är inte säker på något annat
Det är suddigt i kanterna
Jag är suddig i kanterna

Jag skulle bara vilja att någon vände sig om
och såg mig
Hjälp mig att urskilja den människa
jag trodde att jag var




Fri vers av NovaHI
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NovaHI