Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the old me is dead and gone



Mörkret döljer endast det
som inte vågar synas
döljer endast dem som gömmer sig


stjärnorna lyser
trots mörkret




Bunden vers (Haiku) av NovaHI
Läst 375 gånger
Publicerad 2009-04-10 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NovaHI