Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"unikitet" är en unik identitet (eget ord), vi är alla av detta slag.


Unikitet

jag är jag

precis som du

en unik person

en egen identitet

i ett exemplar

*

*   unikitet   *

*




Fri vers av ia VIP
Läst 800 gånger
Publicerad 2005-10-16 11:39



Bookmark and Share


    Cajsa
Tycker om denna, bokmärker
2007-11-26

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Klockrent i betydelsen, härligt nyskapat ord ! Gillas skarpt !
2005-10-20

    ej medlem längre
Ja... det finns bara en som du en som jag en person så unik...
2005-10-18

  Rublev
ja, så är det
vi är mycket värdefulla
ja, oersättliga :)
men det ska till kärleksfulla ögon för att se det
2005-10-17

  Niklas Gladh
Underbart ord, Unikitet :)
Du är unik!
/Niklas
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP