Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja om

 

När du väl
börjar om
Gå försiktigt
och ha
ett leende i bagaget




Fri vers av Missi VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2009-10-20 20:15



Bookmark and Share


  Dangereux
sött!
2009-10-22

    eva m h
Ett mycket gott råd
2009-10-22

  am
Enkelt och vackert. Tack för tipset!
2009-10-21

    Johanskriver
En dikt säger mer än tusen ord. Väldigt bra!
2009-10-20

    von ilvingen
Kort och gott...
säger mycket och smart skrivet :)
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon