Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför syns inget, utanför finns allt.


Utanför syns inget, utanför finns allt
Att bli blind är lätt, att åter lära sig se är svårare.

I mitt huvud hör jag dina andetag,
i mina öron hör jag ingenting.
I mitt huvud känner jag din hand i min,
i min hand känner jag ingenting.
I mitt huvud känner jag dina läppar mot mina,
mot mina läppar känner jag ingenting.
I mitt huvud hör jag oss skratta tillsammans,
min verklighet är annorlunda.
 

I mitt hjärta känner jag dig, i mitt huvud känner jag oss.
I mitt hjärta är du allt, i mitt huvud är du allt,
I mitt hjärta bor du, i mitt huvud är du en permanent gäst.

Hur ser det ut i ditt hjärta? Hur ser det ut i ditt huvud?

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kape
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape