Till min älskade morfar!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Till min älskade morfar!




Saknaden.

Det var dagen då jag ångrade det ogjorda
Dagen då jag ville ändra det omöjliga
Det var dagen då du lämnade livet
Dagen då du tog det sista klivet
Det var dagen då du la ödet i guds hand
Dagen då våran lycka sattes i brand
Kommer aldrig glömma dig eller den här dagen
Du förblir älskad föralltid trots att du från jorden är tagen
Vi ses när det är min tur att besegras i den sista striden 
Vi ses när livet hinns ikapp av den rusande tiden




Fri vers av Kape
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape