Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens förbannande.

Höstens förbannande har börjat omsluta mig
Sommarens paradis har tackat för sig
Varför kan inte sommaren vara evig?
Varför är kylan så fruktansvärt otrevlig?
Dags att börja fantisera om värmen igen
Men det är svårt när hösten är min ovän
Kylan känns inom mig, den retsamt liksom gnager 
Kallt som fan, massa kläder, lager på lager
Kanske dumt att klaga på sånt man inte kan påverka
Men jag vill helt enkelt inte i hösten medverka
Måste väl tyvärr medge att jag är illa tvungen
Nu när sommaren är som bortsprungen 




Fri vers av Kape
Läst 439 gånger
Publicerad 2009-10-21 02:17



Bookmark and Share


  eelinpersson
du lever på sommaren, och under de andra årstiderna så lever du på minnen från sommaren.
precis som jag.
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape