Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död, död och död.

 

 

 

 

Det vi ser händer inte
Händer inte det vi ser?

 

 

 

 

 

 

 

Det vi känner känns inte 
Känns inte det vi känner?

 

 

 

 

 

 

 

Det som lever andas inte
Andas inte det som lever? 

 

 

 

 

 

 

 

Så alla frågorna löd
Svaren var bara död, död och död




Fri vers av Kape
Läst 322 gånger
Publicerad 2009-10-21 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape