Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blickar inte bakåt för länge

 

 

 

 

slänger en hastig blick bakåt

 

 

 

så var det

 

 

 

 

 

 

 

så blev det

 

 

 

 

 

 

 

sällan som jag tänkt

 

 

 

 

 

 

 

nu är det så

 

 

 

 

 

 

 

accepterar

 

 

 

förlåter

 

 

 

lever vidare

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-21 08:38



Bookmark and Share


  Gunsan
intressant att texten blev lite spännande av att du hade stora mellanrum
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan