Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar redan..

 

I luftiga sandaler, med halvbleka ben

ber jag om ursäkt, förlåt jag är sen

grillen är ljummen och myggen är många

rösterna sluddriga, diskussionerna långa

glasen är fulla och kvällen är ljus

blir det för kallt finns alltid ett hus

tillsammans med er är sommaren bäst

tillsammans med er är livet en fest

nattens sista timmar nalkas

vi går ner till vattnet för att svalkas

skratt, lycka och sång

med er är allt underbart varje gång

vi ses nästa gång när solen är vår vän

jag längtar redan..




Fri vers av Kape
Läst 722 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-22 01:58



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Härlig text:)
2010-01-18

  blaite
Underbar text..taget ur självaste livet..man blir fan glad..Mvh blaite
2009-10-25

  Blåbäret
är svag för längtanstexter av alla de slag...och denna längtan kan jag skriva under på
verkligen något att längta efter...känslan fångad!
2009-10-22

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart ... rader som gör en glad : )
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape