Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bihang.

 

Vill förstås

Vill inte förstå

Vill inte glömmas

Vill inte glömma

Du gick vidare



 

 

 

Inte jag...




Fri vers av Kape
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape