Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill veta.

Vad vågar man känna och vad ska man tro?
Vågar man hoppas att det byggs en bro?
När svåra dagar passerar och allt är grått
Önskar jag att du var en av gåvorna jag fått
Att få vara i din närhet varje dag
Skulle ge mig orken att ta nya tag
Snälla, kom och kliv in mitt livsmönster
Hittar du inte dörren tar du bara ett fönster
När solen går upp och när den går ner
Undrar jag om det är samma sol vi ser
När mörkret faller och solen dör
Dansar du då med mig om jag för?

Frågorna är mina fiender, svaren mina vänner -
allt jag vill veta är hur du känner..




Fri vers av Kape
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-22 21:00



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Mycket bra skriven text på rim
2009-10-25

    marie tries
Jättefin verkligen!
Är en stor "sucker" för rim, och det här hade du gjort skitbra!
2009-10-22

  Frökenfanny
Väldigt bra, söt men ändå lite sorgsen.
fint!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape