Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockiga lockar och ögon som kristaller.

 

Lockiga lockar och ögon som kristaller
Det är dig de önskar när stjärnorna faller
Finner inga ord för hur vacker du är
Önskar du var här och inte där
När mina ögon sluts drömmer jag
Då drömmer jag om dig ett litet tag
Vet inte vad jag ska tycka eller tro
Hoppas kärlekens frö kommer gro
Ta min hand, gå in framtiden med mig
Tillsammans kan kärleken arta sig




Fri vers av Kape
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-22 21:19



Bookmark and Share


  ms Piggy
riktigt bra skrivet:)
2009-10-23

  Blåbäret
pirrig fin förhoppning i kära leken
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape