Skriven i samband med det som hände Engla, tragiska sanning.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven i samband med det som hände Engla, tragiska sanning.




Ängeln Engla.

 

Vi ska alla någon gång lämna livet
Vissa får tidigt ta det oundvikliga klivet
Engla, du fick vingar tidigare än andra
Vi som lever kvar, vi stöttar varandra
Sanningen fann vi i det totalt ofattbara
Varför lät ondskan dig inte bara vara?
Ett litet barn fyllt med framtidstro
En människa som knappt börjat gro
Orättvisan står vid dörren och bankar 
Men Ängeln Engla, kom ihåg att du finns i våra tankar




Fri vers av Kape
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-23 09:00



Bookmark and Share


  lycksele
Engla-historien är så obehaglig att man helst vill glömma.
Det är såna tabuliknande ämnen som kan beröra starkt. Och som in te ska glömmas bort.
2009-10-23

  fien88
oj tappar orden, dessa ord berör!. Livets orättvisor kan vi aldrig förstå, det bara finns där och hugger oss i ryggen :(

*Tårögd*
2009-10-23

  ULJO
Ibland händer det ofattbara.
Varför tar vår herre hem de som ännu inte vandrat klart här på jorden?
Fint och stämningsfullt om ett öde som gett stora avtryck.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape