Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckobrunn


Lycka är när

jag blir berörd

på djupet

Då vet jag

att livet är

värt att leva




Fri vers av eva m h
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-23 19:24



Bookmark and Share


  Miss Mod
Du berör ofta på djupet!
2009-10-25

  Blåbäret
av stunder som betyder så förnimmer man en genomgående, äkta lycka av att få finnas till...härligt förvissat!
2009-10-24

  papessa
stt få ha tillgång till alla sina känslor är en gåva
2009-10-24

  Anjeska
Sann glädje!
2009-10-23

    Maria Malm
Då är gott att leva.
2009-10-23

  Näckrosen
fina ord
2009-10-23

  Marreb
ja det är då det känns så
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h