Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har alla olika sidor, det är inte alla vi gillar hos oss själva...


Dramadrottningen

Dramadrottningen är tillbaka!
Hon kommer in ibland och tar över

Hon frågar inte om lov
hon tänker inte efter
hon handlar från hjärtat

Dramadrottningen är här
Har hon kommit för att stanna?

Hon säger grymma saker
hon slänger i dörrar
hon ifrågasätter livet

Dramadrottningen gråter
hon gör det ibland

Hon har handlat från hjärtat
hon har sagt det hon kände
hon har nu tänkt efter

Dramadrottningen är stolt
men kommer hon att lämnas ensam?




Fri vers av Labra lege
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-10-16 21:43



Bookmark and Share


  Dan Linder
Känner igen detta i mig själv och andra. Bra att våga visa framfötterna, visst vill vi ta plats, men vad kommer det att kosta oss? Skön, nästan mässande tonalitet, klok och säker. Tuff, med spets.
2006-01-17

  Propella
Jag gillar den här. Den har attityd, men rädslan och sårbarheten finns där ändå. Det är helt enkelt en riktigt bra text!
2006-01-14

    ej medlem längre
det här är lekfullt, men det slår inte igenom riktigt, men kanske bara en bra uppmuntrande vardagsdikt.
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege