Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salmiak och Mint


Ljus

behaglig


Mörk

dramatisk


Inom mig


En färgstark


Karta






Motsatser


som jag


navigerar genom


i livet


på dess scener


och skådespel



Från

de svarta

och vita

djupen

finner jag

färgerna

som målar

min värld.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 488 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-10-25 11:40



Bookmark and Share


    Cbastian
Magnifique!
2010-06-09

  m.ricknell
Underbar!
2009-11-03

    ej medlem längre
Fin beskrivning
av det tvenne
i vårt väsen
och hur diktjaget
med öppnade ögon
hittar balans
mellan poler
2009-11-03

  Mr Lindemann VIP
Vi är i wett buddistiskt nu där motsattsförhållanden suddas ut
ont eller gott? det är vi människor som satt namn på saker och ting
vem vet, det kanske inte finns
2009-10-26

  Dejana
Vackert skrivet!
2009-10-26

  peter markurth
skickligt skrivet, och genomtänkt som alltid
2009-10-26

  jagvarfeg
så himlans bra!
2009-10-26

  Eaglemountains VIP
Underbar blandning av färger, hoppfullt, gott att läsa, grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade .....
2009-10-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin flytande dikt om livets givande kontraster.
2009-10-25

  blaite
Fint så fint..
2009-10-25

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2009-10-25

  noname_realmind
Från de svarta och vita djupen... finner du färgerna... Härligt!

Störtskön rubrik oxå! ;)
2009-10-25

    ej medlem längre
Vacker vy över hela den färgskala som trots allt utgör våra mänskliga liv, och djupen kan också sannerligen vara såväl svarta som vita. Diktens ord målar uttrycksfullt och milt sitt motiv med en stark relief av livslust. Regnbågen finns där. Alla de nyanser som formar oss och gör oss till de vi är.
2009-10-25

    leelee
Jo...att erkänna det svarta hos sig ger mångfald... :-)
2009-10-25

  * Ammi *
ja inom oss finns hela paletten, men att sen lyckas åtstadkomma det vackraste, är inte alltid lätt.
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna