Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaffa ett liv!


Liv

Livet är vad det är
En blandning av lycka och besvär
Ibland i helvetet ibland i frid
Alla bidar vi på något sätt vår tid
Vi ska livet leva långt som kort
Tills det att vi alla minnen glömt bort
Även när det känns som vi inte kan forsätta gå
Måste vi nog ändå göra så
För inget annat än livet vi har
Det är det enda som följer oss alla våra dar
Ditt sista farväl innan du in i mörkret måste gå
Bör därför livet ditt få
För det tillsammans med dig i glömskan går
Och du det aldrig mer tillbaka får




Fri vers av Holgerhuva
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 00:14



Bookmark and Share


  Virvlande
"Ditt sista farväl innan du in i mörkret måste gå
Bör därför livet ditt få
För det tillsammans med dig i glömskan går
Och du det aldrig mer tillbaka får"

Så sant, så sant. Så fint, så fint! Just den här delen sätter sig någonstans långt inne och biter sig fast.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva