Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland får man vara oseriös.




Party, minus tusen grader.

Flaskor i rader
Party, tusen grader

Stapplande steg på golvet där man dansar
Han är full som fan, tänker, äsch - jag chansar

Försöker bjuda upp till dans på ett snyggt sätt
Det går helt åt skogen, han gör ingenting rätt

Rycker i henne, viskar sluddriga ord i hennes öra
Han förstår inte vinken med det mittersta fingret, hon vill inte höra

Han sliskar, ännu mera på
Någon ryter: Det är dags att gå!

Han ser sig omkring, menar hon mig?
Vilket djävla monster, vilken enorm tjej

Två meter lång och biceps som hockeylår
Han tänker, bäst att gå innan hon jabbar till, slår

Sakta han ensam hemmåt lunka
Som vanligt, bara hem och runka




Fri vers av Kape
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 14:01



Bookmark and Share


  eelinpersson
ofta är sanningen inte så vacker.
men här är den det.
sista meningen fick mig att le.
tack för det.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape