Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är svaret på mig

jag visar
dig ställen
du aldrig

kännt eller
människor du aldrig

varit


jag vandrar
skogar
och städer

över främmande vidder

du förvandlar träden
gröna
och städerna
tänds

och
det främmande
börjar vi lära känna


jag flyter
över haven
och
bland molnen

och du blandar färg
med doft

så det salta blir turkos
och bomull känns sött


jag
blandar mig med regn
och
sol i fjärran länder

du kyler droppar
värmer stålar
och ändrar allt okänt

jag ger mitt hjärta
åt allt jag gör

för dig!


och du
ger skärpa
åt livet



för mig!






Fri vers av amandala
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-26 18:49



Bookmark and Share


  Rosadelores
Fint skrivet!
2009-10-26

  etthjärtaäralltidrött
Å, så vackert. Skärpan och alla de andra ordens melodi.
2009-10-26

  mare VIP
Fint skrivet..
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

amandala