Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andlöst

jag andas in dig och min varma
andedräkt dimmar luften
kylan trampar oss på tårna
men frosten biter inte tag i oss

när du samlar mig i din famn
fumlar jag ord
men du tystar mig med dina varma läppar
och nu står vi stilla i andlösa ögonblick.




Fri vers av amandala
Läst 623 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-06 21:55



Bookmark and Share


  LePenseur
"när du samlar mig i din famn" är ett väldigt fint och starkt sätt att säga det på. Väldigt fint. Resten av dikten också, men just det här stod ut, tyckte jag.

Schysst uppdelat i två stycken, och jag gillar radbrytningarna.

Fumla stavas dock med ett m. Fummel med två, fumla med ett.

I övrigt, mycket fint.
2008-12-24

    Glittersplitter
orden sitter fast i halsen
det här var otroligt!
2008-11-13

    SannaEH
Åh, så fint formulerat!
2008-05-21

    Oprofessionell
gillar dina vackra formuleringar
2008-05-01

    lillapoeten
\"kylan trampar oss på tårna\"

Denna mening får mig mållös.
Du är enormt duktig!!!!
Jösses.
2008-03-26

  Sbva91
väldigt vackert :)
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

amandala