Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad du gjorde mot mig

jag tänker på hur dina ord
tog strypgrepp runt min hals
och kvävde allt jag var

på hur dina slag
sa att jag inte var värd någonting
och fick mig att tvivla på mig själv

hur dina löften
slog mig i magen
och lät mig tro jag förtjänade det

och på hur ofta dina handlingar
svek
och på hur lättlurad jag var

vet inte vad som är värst
det du gjorde
eller
det du fick mig känna

jag tänker ofta på hur du förstörde mig
och på hur det hade känts om du inte hade gjort det

jag antar livet skulle vara enklare då




Fri vers av amandala
Läst 1410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-24 22:45



Bookmark and Share


  <3
väldigt väldigt fint skrivet. känner verkligen igen mig.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

amandala