Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varken kärlek eller hat

jag vet ingenting
varken in eller ut

du blandar min tankar
mina funderingar
och formulerar dem till dig

du spelar upp ögonblick
över min näthinna

du värmer min själ
med det sättet du ser
på mig

du pumpar mitt blod
med din blick

du tårar mina ögon
du värker mitt hjärta

jag vet varken in
eller ut

jag vill varken ja
eller nej


du gör mig svag
av hårda slag

du tar min luft när du stänger
mig inne
ute

du väcker känslan
du får mig att le

jag försöker inte tänka
på dig

men du blandar mina tankar
när ditt skägg

kittlar min kind

du tårar mina ögon
du värker mitt hjärta

jag vet varken eller
jag känner varken kärlek
eller hat


men jag kan inte sluta tänka på dig och
dina glittrande ögon i solen
på dina iskalla svek


jag känner varken eller

känner varken inget eller allt




Fri vers av amandala
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-23 13:36



Bookmark and Share


  helenita VIP
smärtande känslor.
Starkt skrivet
2010-10-23

  wildrose
Smärtsamt vackert
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

amandala