Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en oerhört viktig text som handlar om min förste kärlek. en påminnelse om hur jag gav mitt allt, hur jag för första gången lät mig älska någon.. Någon som inte kunde älska just den tidpunkten i livet, men som nu försöker få mig tillbaka.


kärleken väntar

vi var båda unga
jag mer än du

men jag litade


litade på dina ögon,
på dina kyssar,
dina ord



vi var båda unga,
jag mer än du
trots tre års skillnad var det du som inte var öppen för mig,
du lät inte mig komma närmre


men jag litade på dig
och jag vet att du aldrig ljög


du ljög inte om alla nätter vi höll hand
ljög inte om alla beröringar
inte om alla kramar

men

vi är båda äldre nu
mognare båda två

allt har förändrats men du är dig lik

och jag saknar en trofast blick
saknar varma läppar
gulliga ord

längtar efter en hand att hålla
efter heta beröringar
någon att stödja sig mot


du säger du gjorde fel
säger att du alltid kommer vänta på mig

men aldrig att jag lägger mitt hjärta i händerna på dig

igen




Fri vers av amandala
Läst 418 gånger
Publicerad 2010-09-25 18:58



Bookmark and Share


  helenita VIP
bra
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

amandala