Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från ett ensamt hjärta

mitt hjärta vilar tryggt i hans hjärta
mitt sinne finner ro i hans stormande hav

min törst stillas av hans åtråvärda kropp
min kärlek bemöts av hans stillsamma kyss

mitt liv är rikt



på lögner




Fri vers av amandala
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-21 08:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

amandala