Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåflört


när jag smeker din tå

vet jag
att det är en del

av din helhet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-10-17 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, så fint och klokt...
2005-10-17

  Daniel_78 VIP
vackert - får nästan en tå(r) i ögat
2005-10-17

  Teresia Ridell
Mm riktig kärlek är när man älskar precis allt hos någon, att bara få röra vid en tå, kan kännas skönt med tanken på att den är en del av ens kärleksmateria.
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP