Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete.

Helvetes djävla ånger,

Helvetes alla djävla misstag,

Helvetes alla förbannade tankar.

Far åt helvete,
till helvetet,
stanna där!




Fri vers av Kape
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape