Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i floder.


Tårar i floder,


Floder som föds, döps, levs, dör, begravs.

Floder som torkar ut, floder som svämmar över.

Floder som ärrar det abstrakta, själen.




Fri vers av Kape
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-29 01:11



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Dessa tårar; tur de kan få utlopp

Välformulerat
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape