Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räds dig, sanning

Lår kylan få fylla mig
Jag har ändå förlorat allt

Låt min kärlek bli till glas
Gör vad du vill
Sätt huggtänderna i mig

O du avundsjuka
Jag räds inte dig!


För allting som varit
alla år som gått
Ingenting har jag fått
annat än sanningen

Ja visst har jag sett
avundsjukan
I Vitögat
Därmed också sanningen

Jag räds sanningen






Fri vers av Missi VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-11-30 15:56



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja den kan vara skrämmande
bra
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon