Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formspråk


Äpplets runda form

talar till mina sinnen

Slukar hela mig




Bunden vers av eva m h
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-30 12:43



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ett rundat äpple för talan
in iens medvetande går den in i
och utför
ser sig om efter en apelsin men blir rundad av en banan
2009-10-30

  Marreb
och jag blir sugen på äpplen.. :-)
2009-10-30

  Lindalou
Du får till det riktigt fint.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

eva m h