Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyng av plikter





Tänk om

jag kunde göra precis som jag ville

som mitt inre barn behagade




I en njutningsfull orgie av lust

sova länge utan barn som drar i en


Åka utomlands och utforska världens ände

och mina egna trådar



Bli kär på nytt

tro på kärleken


Läsa alla böcker som väntar på mig

Utforska alla skrymslen i mitt själsliv


Och framförallt skriva klart boken

som skriker om att bli läst.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 344 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-31 10:01



Bookmark and Share


  noname_realmind
Kanske finns en sådan pliktbefriad värld... det gäller bara att hitta den... ;)
2009-11-06

    ej medlem längre
Det finns tid för allt
men
tålamodet tryter

fint skaldat
2009-11-04

  Miss Mod
Så fint Du skriver om önskan av mer egen tid, hoppas Du får det.
2009-10-31

  Johan Bergstjärna VIP
Sån frihet kan vara svår att hantera också ...
2009-10-31

  Eaglemountains VIP
Så vackert skrivet, och jag unnar Dig verkligen att många av Dina önskningar ska uppfyllas, och ser fram emot Din debutroman ..... eller diktsamling eller vad det nu kan bli!

APPLÅD!!
2009-10-31

  walborg
Hellre detta liv fyllt av lust och liv och projekt som trängs om utrymmet än motsatsen! 24 timmar om dygnet är litet väl snålt tycker jag också.
2009-10-31

  Junitvillingen
Jodu, om inte om hade funnits så hade livet sett annorlunda ut - men kanske är det inte så pjåkigt i alla fall - när vi tänker efter?
Bra text vännen - de två sista raderna får en röd ros av mig;-))
2009-10-31

  Michaela Dutius
Om inte om hade varit hade käringen varit kung vet du väl Johanna.

Stor kram
2009-10-31

  Trädflickan
jka tänk om.. men det är så många måsten som kväver en.. När ska man få tid för att utforska sina drömmar?
2009-10-31

  livsdans
Mina bäsata önskningar till dig!
2009-10-31

    leelee
Ja, det är nog så; all stress och alla plikter stoppar upp flödet. Det räcker inte med en eftermiddag då och då för att bli kär t ex. :-)
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna