Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag diskar för jag vet att det är bra med någon slags aktivitet

när diskvattnet rinner ut inser jag att livet är öde
inte ett besök
fast jag har familj och vänner och till och med en hjärtevän är lägenheten en öken en plats där jag betalar mina räkningar och sover en stund
och barnen trivs bättre i hemmet dom vuxit upp i vilket inte är mitt
jag sätter på musik för att fylla ut tystnaden och jag går till jobbet dag efter dag
ibland är jag ledig
då kommer påminnelsen
det är tomt och jag blickar bakåt
jag ser att jag har förbrukat mitt liv
har gått igenom det som hör till
familjebildning arbete boende av alla det slag
det finns liksom ingenting kvar




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Trädflickan
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-01 12:51



Bookmark and Share


  Maria T
Varje dag är en ny gåva
med nya möjligheter
2009-11-09

  Fånga dagen
Hör vemod i denna text tycker att du ska vara nöjd med vad du har
gjort av ditt liv:)))


jag själv har ingen hjärtevän inga barn 2 olika sjukdomar kronisk reumatism kronisk dep ångest och obesitas har inte klarat av att arbetat på snart 8 år låyer som självömkan från min sida men så ser det ut man får ta till andra saker.


kram Anna-Karin
2009-11-07

  Gunsan
jo du det finns massor kvar!!!
2009-11-01

  lycksele
Man tänker så bra när man har händerna i varmt diskvatten. Rena meditationen!
2009-11-01

  Ingela Svenson VIP
Tankaran känns igen, jag tror det kan ges en rubrik, eller snarare diagnos; en depression kanske, som smyger sig på ! Om det är en depressionen, och den fördjupas slutar diktjaget kanske att diska för att hon känner att det är meningslöst?
2009-11-01

  etthjärtaäralltidrött
Sogesam text, en verklighet.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan